Start
Spannend!
Afgelopen maand heb ik mijn ingeschreven bij Travel Active om als Au Pair voor een half jaar te vertrekken naar Frankrijk
De afgelopen tijd hebben dan ook voor een deel in het teken gestaan van informatie verzamelen voor mijn Au Pair dossier dat vervolgens op is gestuurd naar een partnerorganisatie van Travel Active aan de Cote d'azur. Er moest een collage gemaakt worden met familiefoto's, er moesten referenties verzameld worden over mij als oppasser, peutergymdocente en kangoeroebegeleidster. Daarnaast werd ook om een karakterreferentie gevraagd die mij als persoon beschrijft. Erg leuk om te lezen trouwens, hoe andere mensen naar je kijken
Na dit allemaal opgestuurd te hebben was het tijd voor een telefonisch interview waarin onduidelijkheden over mijn dossier opgehelderd werden (op mysterieuze wijze was een pagina verdwenen..) en waarin mijn Engelse kennis (ja ja, terwijl je naar Frankrijk gaat..) werd getest. Gelukkig ben ik hiervoor met vlag en wimpel geslaagd
Nu staat voor over anderhalve week een workshop Au pair zijn op het programma in Venray en wordt as we speak mijn dossier rondgestuurd naar verschillende families in het zuiden van Frankrijk! Erg benieuwd waar ik terecht ga komen!
Groetjes Yvonne!